3 grunde til at du har brug for en kontinentalseng

3 grunde til at du har brug for en kontinentalseng

Der er tre hovedårsager til, at du har brug for en kontinentalseng.

Den første grund er, at det er mere behageligt. Madrassen vil forme sig efter din kropsform og aflaste trykpunkter på kroppen. Dette vil hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn.

Den anden grund er, at de er bedre for din rygsøjle. Det kræver mindre indsats at vende om i en kontinentalseng på grund af det skrånende design ved hoved- og fodenden af sengen, hvilket betyder mindre pres på dine led og rygsøjle.

Den tredje grund er, at de er mere holdbare, da de hverken har fjedre eller spiraler, så der ikke er slid på madrassen over tid.

Hvad er en kontinentalseng, og hvorfor skal du få en?

En kontinentalseng er en type seng, der giver dig mere plads til at bevæge dig rundt og komme ind og ud af den.

Du kan læse mere om kontinentalseng test på Bedste5.dk.

Følgende er nogle grunde til, hvorfor du bør anskaffe dig en kontinentalseng:

– Den har mere plads end en typisk seng, og den er nemmere at komme ind og ud af den.

– Du vil kunne sove bedre på kontinentalsengen, fordi der ikke er pres på din ryg eller hofter.

– Madrassen er også fastere end andre typer senge, hvilket kan hjælpe på rygsmerter.

Hvad tilbyder Continental Sleep System?

Continental Sleep System er en madras, der er designet til at tilbyde komfort og støtte til hele din krop.

Continental Sleep System tilbyder en række forskellige madrasser, der er designet til at passe til forskellige behov. For eksempel er Contour Supreme lavet til dem, der ønsker en fast madras. Contour Elite er lavet til dem, der har brug for ekstra støtte, mens Contour Cal King er perfekt til par.

Continental Sleep System tilbyder madrasser, der er designet til at passe til forskellige behov. For eksempel er Contour Supreme lavet til dem, der ønsker en fast madras. Contour Elite er lavet til dem, der har brug for ekstra støtte, mens Contour Cal King er perfekt til par.

De 3 vigtigste fordele ved at bruge det kontinentale søvnsystem for dit helbred og dit velvære

Det kontinentale søvnsystem er en type seng, der er designet til at fremme bedre søvn. Det er også kendt som den "europæiske" eller "amerikanske" stil.

Systemet har 3 hovedfordele: det giver bedre rygstøtte, det minimerer risikoen for snorken, og det kan hjælpe på søvnløshed.

Hvorfor har du brug for en kontinentalseng?

Når din seng er for blød, kan det føre til rygsmerter og andre problemer. En fast seng vil hjælpe dig med at sove bedre og mindske chancen for at få ondt i ryggen.

En kontinentalseng er en type madras, der har to fasthedsniveauer på den ene side. Den nederste side er fastere end den øverste og giver støtte til din ryg, mens du sover.